Dell predstavio UltraSharp zakrivljeni monitor

Izvor: ITsvet.com, 26.Jan.2015, 12:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dell predstavio UltraSharp zakrivljeni monitor

Kompanija Dell je predstavila novi monitor iz UltraSharp serije, koji pored panoramskog zakrivljenog ekrana, poseduje i WQHD rezoluciju i 21:9 format slike. Model sa oznakom U3415W dobitnik je i CES nagrade za inovacije na nedavno održanom Međunarodnom sajmu potrošačke elektronike u Las Vegasu. Zakrivljeni ekran dijagonale od 34 inča omogućava široko vidno polje koje angažuje kako primarne tako i periferne oblasti vida, povećava ugao gledanja i udobnost korišćenja uređaja sa ravnomerne distance. To znači da zahvaljujući zakrivljenom ekranu, korisnik manje pokreće oči u odnosu na rad sa ravnim monitorom.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Čudo od veš mašine

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Jan.2015

Sve je lakše biti domaćica, ali i zaposlena žena i majka. Kompanija LG je predstavila na Međunarodnom sajmu potrošačke elektronike (CES 2015) u Las Vegasu, spektakularnu veš mašinu. TWIN Wash sistem sa prednjim punjenjem, prvi ovakve vrste, omogućava da se dve odvojene ture veša peru u isto...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.