Dejana Živković obišla dečka u zatvoru

Izvor: Blic, 05.Jan.2015, 16:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dejana Živković obišla dečka u zatvoru

Zgodna voditeljka otputovala je u Crnu Goru da bi prvog radnog dana u spuškom zatvoru posetila svog dečka Jovana i čestitala mu Novu godinu.

Manekenka, a od nedavno i voditeljka B92, Dejana Živković čim je na Zlatiboru dočekala 2015. godinu u društvu nekoliko drugarica , oputila se kod familije svog izbranika Jovana Vukotića.

Kotorani, a prvenstveno brat njenog dečka, dočekali su "snajku" vrlo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << srdačno i ugostili je. Već za vikend Dejana je spakovala darove, hranu i garderobu i otputovala u Podgoricu gde njen dragi služi jednogodišnju zatvorsku kaznu od godinu dana zbog pokušaja ubistva.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novogodišnji poklon: Dejana Živković posetila dečka u zatvoru

Izvor: Svet, 05.Jan.2015

Dejana Živković je na Zlatiboru s drugaricama dočekala 2015. godinu, a zatim je u zatvoru posetila dečka Jovana Vukotića i poželela mu sve najbolje.. Bivša manekenka, a sada voditeljka na TV B92, još je tokom dočeka spakovala darove, hranu i garderobu, pa je otputovala u Podgoricu, gde Vukotić...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.