Da li će Firefox 4 oboriti rekord?

Izvor: B92, 23.Mar.2011, 15:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li će Firefox 4 oboriti rekord?

Mesto browsera koji je najviše puta preuzet za prva 24 sata, poslednje tri godine drži Firefox 3. Da li će tako ostati i nakon današnjeg dana?

On je preuzet 8 miliona puta tokom prvog dana, a na brojaču koji se prikazuje broj preuzimanja u realnom vremenu, u momentu pisanja ove vesti, juče predstavljeni Firefox 4 bliži se šestom milionu.

Najažurniji su bili Evropljani sa preko 2,5 miliona preuzimanja, zatim Severna Amerika sa milion i po, i Azija u kojoj je Firefox >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << 4 preuzet preko milion puta.

Vreme nije isteklo, a kako se situacija razvija i u kom delu sveta se upravo sada preuzima novi Firefox možete videti na glow.mozilla.org .

Iz Mozille sigurno imaju želju da nova verzija postojeći rekord obori, a da li ste i vi dali svoj doprinos?

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

'Firefox 4' već preuzet 4,8 miliona puta

Izvor: SrbijaNet.rs, 23.Mar.2011

Novi "Mozilla" veb navigator "Firefox 4" je, malo više od 24 sata nakon lansiranja na tržište, već preuzet 4,8 miliona puta, preneli su danas francuski elektronski mediji. Evropa se po broju preuzetih "Firefox 4" (1,8 miliona preuzimanja) nalazi na prvom mestu, ispred

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Firefox 4 preuzet više od 7 miliona puta

Izvor: ZA neupućene.COM, 23.Mar.2011

Za oko 24 sata od objavljivanja, Firefox 4 je preuzet više od 7 miliona puta. Broj preuzetih vatrenih lisica je sve veći i veći. Prema podacima Mozillinog data centra, novu verziju uspešnog pretraživača je preuzelo više od 8 miliona ljudi.

Nastavak na ZA neupućene.COM...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.