Cryorig predstavlja C1 Low Profile kuler

Izvor: PCAxe.com, 23.Apr.2014, 13:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cryorig predstavlja C1 Low Profile kuler

Cryorig je juče predstavio novi niskoprofilni high end kuler C1 namenjen mITX i mATX platformama. Kuler je prošao razna rigorozna testiranja performansi i kompatibilnosti i sada je već u proizvodnji.
Sa porastom broja APU-ova naprednijih ITX matičnih ploča, small form factor sistemi više nisu tako mali potrošači”, kaže jedan od CRYORIG osnivača i glavni inženjer proizvodnje Alex Wang. “ITX sistemi sada već udomljavaju procesore i grafičke karte visokih performansi sa velikim TDP-om. Hlađenje ovih bitnih komponenti je još veći izazov u skučenom prostoru. Smatramo da smo sa C1 uspeli da ponudimo izvanredne performanse u odnosu na dimenzije kulera, zajedno sa jednostavnim i efikasnim sistemom montiranja. Sve što Vam je potrebno se nalazi u kutiji”.
 

Nastavak na PCAxe.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PCAxe.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PCAxe.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.