Canon G3 X prototip

Izvor: ITsvet.com, 08.Feb.2015, 17:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Canon G3 X prototip

Kompanija Canon nije objavila veliki broj korisnih informacija o prototipu G3 X modela koji planira da predstavi u toku održavanja CP+ 2015 događaja. Iako za sada nema nikakvih konkretnih informacija, pretpostavka je da će ovaj model biti pozicioniran između G7 X i G1 X Mark II u okviru proizvodne linije. Ono što je poznato jeste da ovaj model nudi 1-inčni senzor i 24-600mm zum 25x sočivo, ali ono što mu je neophodno da bi bio odličan model jesu bolje performanse od onih koje odlikuju Canon-ove najnovije modele u okviru G serije.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Pentax full-frame DSLR

Izvor: ITsvet.com, 09.Feb.2015, 10:35

Kompanija Pentax nije bila prisutna u poslednje vreme kada je reč o DSLR modelima. Matična kompanija Ricoh kao da je želela da se Pentax brend ne pominje u ovom kontekstu. To se konačno prolemilo obzirom da bi uskoro trebalo da se pojavi prvi Pentax model koji bi koristio DA APS-C sočiva odnosno...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.