Bomba u zgradi Direkcije za izgradnju?

Izvor: Nezavisne Novine, 16.Sep.2014, 12:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bomba u zgradi Direkcije za izgradnju?

KOTOR - Zgrada Direkcije za izgradnju i uređenje Kotora evakuisana je jutros zbog dojave o bombi.

Direktor Direkcije Ivo Magud rekao je da je muškarac, koji se predstavio kao Dalibor Đurić, jutros nešto prije 9.00 časova dva puta telefonom javio da je u zgradi podmetnuta eksplozivna naprava i prijetio zaposlenima.

Po nalogu policije zgrada je evakuisana, a očekuje se dolazak Specijalne antiterorističke jedinice, dok se na licu mjesta nalaze pripadnici kotorske policije >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << i Službe zaštite i spašavanja Kotor.

Direkcija je polovinom avgusta dobila anonimni poziv da je u zgradi postavljena bomba, da bi, nakon višesatne provjere, bilo ustanovljeno da je riječ o lažnoj dojavi.

Tog dana trebalo je da bude održana licitacija za poslovni prostor u starom gradu.

Direktor Direkcije rekao je da danas u 15.00 časova ističe rok za potpisivanje ugovora o zakupu za poslovni prostor u kome se nalazi kafić "Moka", na glavnom gradskom trgu u Kotoru.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.