Blender 2.75

Izvor: ITsvet.com, 04.Jul.2015, 06:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Blender 2.75

Blender je integrisana aplikacija koja omogućuje kreiranje širokog spektra 2D i 3D sadržaja, a nudi i veliki broj mogućnosti kada je reč o modeliranju, teksturiranju, osvetljenju, animaciji i obradi video sadržaja. Blender 2.75 donosi podršku za integrisani Multi-View i Stereo 3D Pipeline, a od ovog izdanja korisnički interfejs omogućava pregled fontova u okviru pretraživača fajlova. Modeling ima novi Corrective Smooth Modifier, dok je Decimate Modifier u velikoj meri unapređen. Pored velikog broja unapređenja, obezbeđene su i zakrpe za više od 100 slabih tačaka i druga unapređenja.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

The Bat! 6.8.8

Izvor: ITsvet.com, 04.Jul.2015

The Bat! mail klijent nudi veliki broj prednosti i korisnih karakteristika koje pojednostavljuju način korišćenja email-a, a sve te prednosti odlično se uklapaju u bilo koji Windows operativni sistem. Najnovije izdanje ovog alata koje je objavljeno nosi oznaku The Bat! 6.8.8 i sa sobom donosi zakrpu...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.