Bivši radnici Magnohroma najavljuju proteste

Izvor: Blic, 04.Nov.2014, 21:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bivši radnici Magnohroma najavljuju proteste

Bivši radnici kraljevačkog preduzeća "Magnohrom", njih pedesetak, najavili su danas da će sledeće nedelje organizovati protest u zgradi Skupštine Kraljeva zahtevajući rešavanje pitanja isplate zaostalih dugovanja.

Bivši radnici "Magnohroma" danas su se okupili u sali Skupštine Kraljeva očekujući razgovor sa gradonačelnikom Tomislavom Ilićem o isplati ostatka novca za neisplaćene zarade, ali do njega nije došlo.

"Dogovor koji je postignut među radnicima >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je da se narednog utorka

ponovo okupimo u Skupštini Kraljeva, i nećemo da je napuštamo dok

ne saznamo šta je sa ostatkom našeg novca koji je trebalo da nam

bude isplaćen pre dve godine", rekao je jedan od radnika Lazar Pavlović.

On je za Regionalnu televiziju Kraljevo rekao da će se bivši radnici sledećeg utorka ponovo okupiti, ali da neće izaći iz skupštinske sale dok im se ne obrati neko iz gradske vlasti.

Prema sudskim rešenjima, bivšim radnicima "Magnohroma“ je 2012. godine isplaćeno 80 odsto potraživanja na ime neisplaćenih zarada, a radnici traže isplatu celokupnih dugovanja.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.