Bez punih PSN opcija za Evropu

Izvor: ITsvet.com, 02.Dec.2013, 07:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bez punih PSN opcija za Evropu

Sony je bio veoma uspešan kada je reč o prodaji PlayStation 4 konzole do tačke kada je PlayStation Network postala veoma opterećena. Kompanija ne želi da ugrozi stvari dodatno u momentu kada PS4 počinje da biva dostupna u Evropi, Australiji i na Novom Zelandu pa je odlučila da primeni neobičan korak: u prvih nekoliko dana dostupnosti u ovim oblastima biće onemogućena friend aktivnost u sekcijama What’s New i content info. Ova aktivnost će se vratiti nakon što se početno ludilo dostupnosti konzole okonča, navodi kompanija. Ova odluka neće imati veliki uticaj na igranje kada je reč o mutiplayer i drugim osnovnim karakteristikama koje će biti dostupne.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Sony počeo da prodaje PS4 u Evropi

Izvor: ITsvet.com, 02.Dec.2013

Sony je počeo da prodaje PlayStation 4konzolu u Evropi, Australiji i na Novom Zelandu i Brazilu, samo dve nedelje nakon što je ova konzola postala dostupna na teritoriji SAD. Sony se nada da će privući veliki broj kupaca u Velikoj Britaniji tokom praznične sezone praznika nudeći paket koji se sastoji...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.