Batman: Return to Arkham odložen do daljnjeg

Izvor: B92, 30.Jun.2016, 08:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Batman: Return to Arkham odložen do daljnjeg

Batman: Return to Arkham ili remasterovatni Batman ako tako preferirate, trebalo je da u julu donese prve dve igre iz ovog serijala (Arkham Asylum i City) na aktuelne konzole. Međutim, WB Games je doneo odluku da ovaj paket bude odložen do daljnjeg.

Naime, kada su sa studiom Virtuous games koji rade na remasteru proverili kako napreduje ovaj projekat, odlučeno je da se igra odloži kako bi studio imao još vremena za poliranje igre. WB Games očigledno ne želi da ponovi grešku >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sa Arkham Origins i PC verzijom Arkham Knight, tako da je ovo vrlo logičan potez.

S druge strane, nakon objavljivanja trejlera za Return to Arkham mnogi su se pitali gde su ta pomenuta grafička poboljšanja sem poneke oštrije teksture. Po nekim izveštajima, remaster je čak izgledao lošije u nekim scenama od originalnih igara koje su sada stare više od pola decenije. Kada se to uzme u obzir, jasno je zašto je došlo do odlaganja.

izvor: play.co.rs

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.