Autobus udario u kamion kod Požarevca, petoro povređenih

Izvor: Blic, 18.Dec.2014, 22:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Autobus udario u kamion kod Požarevca, petoro povređenih

U udesu autobusa i kamiona na putu Požarevac-Veliko Gradište, večeras oko 19.50 sati, povređeno je pet osoba.

Autobus požarevačkih registracionih tablica, kojim je upravljao Z.P. (55) udario je u kamion, takođe požarevačkih registracija, koji je vozio V.S. (46), koji se kretao u istom smeru. Povređeni su vozač i četvoro putnika iz autobusa.

Povređeni su hospitalizovani u požarevačkoj bolnici, a stepen povreda za sada nije poznat. Saobraćaj na ovom delu puta je obustavljen.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Petoro povređenih u udesu

Izvor: OkRadio.rs, 19.Dec.2014, 01:19

Pet osoba je povređeno u sudaru autobusa i kamiona na putu Požarevac-Veliko Gradište, koji se dogodio u četvrtak oko 20h. Povređeni su vozač autobusa i četvoro putnika iz autobusa.    Autobus kojim je upravljao Z.P. (55) udario je u kamion, koji je vozio V.S. (46), koji se kretao u istom...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.