Asus Memo Pad 7

Izvor: ITsvet.com, 05.Sep.2014, 14:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Asus Memo Pad 7

Asus želi da bude proizvođač gadgeta koji su šik. Tokom kompanijinog događaja za predstavnike medija tokom IFA Berlin u sredu Asus je konstantno bio fokusiran na sveukupni izgled i osećaj koji nude novi personalni računari i tableti ove kompanije kao i pametni časovnik. Asus je predstavio i novi Memo Pad 7 model koji je opisan kao čista elegancija. Asus navodi da je dizan novih tableta inspirisan stilskim tašnama i novčanicima. Ova model poseduje quad core 1.83GHz Intel Atom Z3560 procesor, 7 inčni ekran rezolucije 1920x1200 piksela, 2GB sistemske memorije i 16 ili 32GB skladištenog kapaciteta. Ovaj model poseduje i 2MP kameru sa prednje strane.
Pogledaj vesti o: Intel

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Acer Aspire R13, R14 konvertibilni modeli

Izvor: ITsvet.com, 06.Sep.2014, 13:04

Čak i tradicionalni proizvođači tableta su usvojili mogućnosti kao što su one koje postoje kod tableta pa tao novi Acer Aspire R13 i R14 modeli kao i novi Aspire Switch 10 i 11.2 inčni 2-u-1 mogu da se odvoje od tastature i rade u tablet režimu. Acer je najavio narednu generaciju svoje mainstream...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.