Apple iWatch ipak stižu 2015. godine

Izvor: ITsvet.com, 01.Sep.2014, 13:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Apple iWatch ipak stižu 2015. godine

Apple će svoje prve uređaje koji se nose predstaviti u toku septembra, ali se ti uređaji na tržištu neće pojaviti pre septembra. U toku održavanja konferencije za štampu koju Apple priprema za 9. septembar planirano je predstavljanje novih uređaja, ali čini se da Apple nije voljan da nagovesti koji se to uređaji mogu očekivati. Pretpostavka je da će ovaj proizvođač predstaviti svoje modele računarske tehnologije koja se nosi, ali takođe treba imati na umu da je prilikom ulaska Apple u novu kategoriju proizvoda sa iPad uređajima prošlo tri meseca između najave i samog predstavljanja proizvoda.
Pogledaj vesti o: Apple

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Da li će se Apple pametni sat zvati iWatch

Izvor: ITsvet.com, 02.Sep.2014, 09:36

Korisnici se na različite načine mogu pripremiti za nastupajuće nove proizvode kompanije Apple koje će ovaj proizvođač da najavi u toku najavljene konferencije za štampu, ali ono na šta se niko ne može pripremiti jeste naziv koji će Apple pametni sat da nosi. Postoji mogućnost da Apple neće...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.