Apple MacBook Air 14“

Izvor: ITsvet.com, 05.Mar.2012, 13:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Apple MacBook Air 14“

Prema dostupnim informacijama kompanija Apple razmišlja o ideji predstavljanja 14“ MacBook Air modela. Ova ideja odnosi se na predstavljanje 14“ MacBook Air modela a osnova za donošenje ovakve odluke jeste činjenica da korisnici na azijskom tržištu preferiraju 14“ ekrane a ne 15“ kao što je to slučaj sa zapadnjačkim zemljama. Da bi u potpunosti bio spreman za ulazak na azijsko tržište, Apple planira predstavljanje pomenutog modela koji će uglavnom biti fokusiran na tržištu Kine zbog svog ogromnog potencijala. Još od ranije je poznata činjenica da će Apple predstaviti kompletnu MacBook Air liniju do kraja ove godine, tako da se sigurno može očekivati pomenuta verzija.
Pogledaj vesti o: Apple

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Apple MacBook Air 14“

Izvor: LaptopSvet.com, 06.Mar.2012, 10:21

Prema dostupnim informacijama kompanija Apple razmišlja o ideji predstavljanja 14“ MacBook Air modela. Ova ideja odnosi se na predstavljanje 14“ MacBook Air modela a osnova za donošenje ovakve odluke jeste činjenica da korisnici na azijskom tržištu preferiraju 14“ ekrane a ne 15“ kao što...

Nastavak na LaptopSvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.