Adobe unapredio Reader za Android i iOS

Izvor: ITsvet.com, 17.Okt.2012, 16:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Adobe unapredio Reader za Android i iOS

Adobe će uskoro da predstavi novu verziju njihove Adobe Reader aplikacije za iOS, a u međuvremenu unapređena je njihova Android verzija da bi se obezbedile karakteristike koje će biti kompatibilne sa iOS verzijom. Reader, za koji je u toku jula objavljen poslednji update na iOS, omogućava korisnicima da čitaju i rade sa PDF dokumentima, uključujući dodavanje teksta i ispunjavanje formulara. Među unapređenjima koje donosi nova verzija su mogućnost cloud skladištenja, unapređene forme interakcije, podrška za FormsCentral PDF, kao i veliki broj drugih unapređenja.
Pogledaj vesti o: Android

Nastavak na ITsvet.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Adobe Acrobat XI dostupan korisnicima

Izvor: Mondo, 18.Okt.2012, 11:49

Najnovija verzija PDF programa Acrobat, jedanaesta po redu, donosi niz novih funkcionalnosti i već je dostupna za preuzimanje na Adobe sajtu...Adobe je Acrobat u poslednjoj verziji opremio novim alatkama, koje su korisnici sami preporučili kao veoma korisne, dok su neke prethodne unapređene i redizajnirane...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.