ASRock zvanično predstavio X99E-ITX/ac

Izvor: ITsvet.com, 30.Mar.2015, 11:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ASRock zvanično predstavio X99E-ITX/ac

Iako je uobičajeno da matične ploče visokih performansi dolaze u budžastom ATX ili čak EATX formatu, ASRock je odlučio da to ne mora da bude tako. Ova kreativna kompanija je već pokazala nov put sa predstavljanjem prve micro-ATX X99 matične ploče, ASRock Fatal1ty X99M Killer, koju je ubrzo pratio i X99M Extreme4 model. ASRock se tu nije zaustavio i nedavno je svetu prikazao nešto o čemu su mnogi do sada mogli samo da sanjaju - prvu i jedinu mini-ITX matičnu ploču baziranu na X99 čipsetu. Iako je X99E-ITX/ac ploča osvanula na CeBIT 2015 sajmu, tek je pre par dana zvanično predstavljena.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

ASRock osvežava svoju AM3+ ponudu

Izvor: ITsvet.com, 30.Mar.2015

Nedavno smo bili svedoci predstavljanja dve potpuno nove AMD matične ploče: 990FX Extreme6 i sledećeg “Best Buy” kandidata - Fatal1ty 970 Performance. Oba modela su opremljena M.2 podnožjima, kvalitetnim naponskim sekcijama sa podrškom za procesore do 220W i naprednim Purity Sound™ audio kodekom....

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.