ADATA Lansira UV130 USB Fleš Disk

Izvor: ITsvet.com, 31.Jul.2014, 10:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ADATA Lansira UV130 USB Fleš Disk

Tajpej, Tajvan - 24. jul 2014 - ADATAR Technology, lider u proizvodnji visoko-performansnih DRAM modula i proizvoda od NAND Fleš memorija, je danas lansirao UV130 USB Fleš Disk. Kućište UV130 USB Fleš Diska napravljeno je od legure cinka koja mu daje titanijumski izgled visokog kvaliteta, a dizajn proreza za vezicu je inspirisan spojlerom trkačkih automobila. UV130 ne samo da je izdržljiv nego je i veoma moderan detalj u vašem svakodnevnom životu! Kako bi se izašlo u susret potrebama za različitim skladišnim kapacitetima, UV130 je dostupan u kapacitetima od 8GB i 16GB. Pored toga, kupci ADATA USB fleš diskova mogu da uživaju u doživotnoj garanciji, a mogu da preuzmu i besplatni "UFDtoGO" i "OStoGO" softver.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

ADATA predstavio UV130 USB fleš

Izvor: PCAxe.com, 01.Avg.2014, 09:54

Lepota jednostavnosti  . Kompanija ADATA Technology vredno radi, i posle prikazane Premier DDR4 memorije, predstavila je i UV130 USB fleš disk.. Kućište UV130 USB fleš diska napravljeno je od legure cinka koja mu daje titanijumski izgled visokog kvaliteta, a dizajn proreza za vezicu je inspirisan...

Nastavak na PCAxe.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.