Velika tribina NUNS-a u Vranju

Izvor: OkRadio.rs, 29.Maj.2013, 12:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Velika tribina NUNS-a u Vranju

U sali Načelstva u Vranju nezavisno udruženje novinara Srbije - NUNS u petak u 16 časova organizuje veliku tribinu na temu “Reforma medijskog zakonodavstva”. Tribina će biti održana u Vranju, a ne kako je ranije najavljeno u motelu “Džep” pored Vladičinog Hana.   O novim medijskim zakonima i čitavom nizu promena koje očekuju medijsku scenu u Srbiji, govoriće članovi Izvršnog odbora NUNS- a predvođeni predsednokom Vukašinom Obradovićem. Pored njega, na tribini će učestvovati i Svetozar Raković, Amela Bajrović (Radio sto, Novi Pazar), Brankica Stanković (TV B92, Beograd), Dušan Radulović (Radio Beograd), Jan Briza (Dnevnik, Novi Sad), Ljubomir Živkov (Vreme, Beograd),...
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na OkRadio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tribina o medijskim reformama

Izvor: JužneVesti.com, 29.Maj.2013

Nezavisno udruženje novinara održaće u petak od 16h u Vranju tribinu na temu “Reforma medijskog zakonodavstva” o novim zakonima i nizu promena koje očekuju medijsku scenu Srbije, a na kojoj će govoriti članovi Izvršnog odbora NUNS-a.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.