Uhapšeni kradljivci bicikala i obijači automobila u Boru

Izvor: Bor030.net, 29.Jul.2015, 15:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšeni kradljivci bicikala i obijači automobila u Boru

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru, postupajući po prijavama građana o krađama iz vozila i krađama bicikala, u toku meseca jula rasvetlili su jedanaest teških krađa i jednu krađu.

Zbog postojanja osnova sumnje da su otuđili predmete iz vozila, protiv M. A. (1981) podnete su četiri krivične prijave za tešku krađu, a protiv Lj. P. (1976) podnete su četiri krivične prijave za tešku krađu i jedna krivična prijava za krađu.

Zbog postojanja >> Pročitaj celu vest na sajtu Bor030.net << osnova sumnje da je otuđio tri bicikla, protiv D. A. (1981) podnete su tri krivične prijave za tešku krađu.

Veći deo otuđenih predmeta pronađen je kod osumnjičenih i vraćen je vlasnicima.

Nastavak na Bor030.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.