Teško povređen traktorista

Izvor: OkRadio.rs, 27.Okt.2016, 09:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teško povređen traktorista

Na lokalnom putu Vranje – Dubnica u selu Stropsko, u sredu popodne se dogodila saobraćajna nesreća u kojoj je teško povređen vozač traktora (39), saznaje OK Radio u Policijskoj upravi Vranje. Nesreća se dogodila oko 14 časova, kada je došlo do „sletanja“ sa puta traktora sa prikolicom, marke “IMT”, vranjskih registarskih oznaka, kojim je upravljao teško povređeni. Kako OK Radio saznaje, on je prebačen je na odeljenje ortopedije vranjske bolnice.

Nastavak na OkRadio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NESREĆA KOD VRANJA: Traktoristi otkazale kočnice, pa sleteo s puta

Izvor: Kurir, 27.Okt.2016

...Do nesreće je došlo kada je traktor sa prikolicom, marke “IMT” vranjskih registarskih oznaka, kojim je upravljao  BJ “sleteo” sa puta..Tom prilikom vozač traktora je teško povređen Kako se nezvanično saznaje, traktor sa prikolicom je na oštroj krivini na lokalnom putu Vranje – Dubnica...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.