Terekveš plesao po kiši, Mladost šokirana u Svilojevu!

Izvor: 025info.rs, 23.Okt.2014, 13:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Terekveš plesao po kiši, Mladost šokirana u Svilojevu!

U meču četvrtfinala kupa za Područje Fudbalskog saveza Sombor, fudbaleri svilojevačkog Terekveša savladali su na domaćem terenu apatinsku Mladost rezultatom 2:1 (0:1).

U izuzetno teškim uslovima za igru, po kiši koja je padala skoro tokom celog meča Svilojevčani su odigrali veoma dobro i iznenadili ekipu Mladosti koja je, bar zbog imena i renomea kluba važila za favorita u ovom meču.

Prvo poluvreme je proteklo u izjednačenoj igri, >> Pročitaj celu vest na sajtu 025info.rs << a "đavoli" su poveli golom iz penala u 39. minutu, strelac je bio Petar Bursać.

U drugom delu dogodio se potpuni preokret. Terekveš je izjednačio u 65. minutu golom Ljubojevića, dok je pogodak vredan plasmana u narednu rundu kupa postigao Vladimir Rakić u 75. minutu meča.

Do kraja ove fer i korektne utakmice koja se igrala na teškom i nakvašenom terenu nije bilo golova, pa je tako poslednji sudijski zvižduk doneo erupciju oduševljenja u domaćem taboru. Svilojevčani su zasluženim plasmanom u polufinale ostvarili najveći uspeh u istoriji kluba.

Sastavi ekipa:

Terekveš Svilojevo: Božić, Kaurin, Ljubojević, Runjaić, Pilipović, D. Rakić, Jakovljević, Marin, Jelisavac, Lemaić i V. Rakić. Igrali su još N. Rakić, Popadić i V. Grmuša

Mladost Apatin: Ićitović, Radaković, Medić, Rađenović, Vujin, Bursać, Jano, K. Jovović, Ožegović, Milkić i Đumić. Nastupili su još Lukić, M. Uzelac i P. Uzelac.

Obe ekipe za vikend nastupaju u prvenstvu Bačke odnosno lige PFS Sombor. Terekveš u subotu 25. oktobra putuje u Čonoplju na derbi meč protiv ekipe Sloge, dok Mladost u nedelju 26. oktobra na svom terenu dočekuje somborski ŽAK.

Glavni i odgovorni urednik

email: rajko@025info.rs

Nastavak na 025info.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 025info.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 025info.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.