Socijaldemokrate priredile novogodišnji koktel

Izvor: 025info.rs, 03.Jan.2015, 21:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Socijaldemokrate priredile novogodišnji koktel

U ponedeljak 29. decembra u prostorijama Socijaldemokratske stranke u Apatinu održan je prigodan novogodišnji koktel, na kojem su pored članova i simpatizera SDS-a prisustvovali i gosti iz drugih političkih organizacija (SNS, Pokret za Apatin i SDPS), kao i predstavnici medija (Radio Dunav i 025info).

Pored najužeg rukovodstva Opštinskog >> Pročitaj celu vest na sajtu 025info.rs << odbora, na čelu sa predsednikom Inicijativnog odbora stranke u Apatinu i članom Glavnog odbora, mr Vladimirom Siminom, goste su pozdravili Svetlana Vujović, potpredsednica stranke i bivša pomoćnica pokrajinskog sekretara za obrazovanje, i Aleksandar Ivkovac, potpredsednik stranke i ekonomski savetnik Ambasade Srbije u Berlinu.

Domaćini su građanima Apatina poželeli srećne novogodišnje i božićne praznike i lepšu i uspešniju 2015. godinu.

Glavni i odgovorni urednik

email: rajko@025info.rs
Pogledaj vesti o: Apatin

Nastavak na 025info.rs...






Povezane vesti

Novogodišnji koktel u prostorijama DS-a

Izvor: 025info.rs, 03.Jan.2015

Početkom ove nedelje, tj. tri dana pre kraja 2014. godine, u prostorijama Opštinskog odbora Demokratske stranke u Apatinu održan je tradicionalni novogodišnji koktel kome su prisustvovali članovi i simpatizeri stranke, kao i predstavnici medija i pojedinih stranaka koje deluju na području naše...

Nastavak na 025info.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 025info.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 025info.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.