RPK Pančevo: Sprečavanje finansijskih rizika poslovanja i pronalaženje novih poslovnih mogućnosti

Izvor: KovinEkspres.rs, 24.Nov.2014, 13:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RPK Pančevo: Sprečavanje finansijskih rizika poslovanja i pronalaženje novih poslovnih mogućnosti

Regionalna privredna komora Pančevo i Bisnode doo, organizuju prezenaciju pod nazivom „Sprečavanje finansijskih rizika poslovanja i pronalaženje novih poslovnih mogućnosti“.

Prezentacija će se održati 25. novembra (utorak) 2014. godine, sa početkom u 12,00 časova, u sali RPK Pančevo, na I spratu Zmaj Jovina 1-a.

U međunarodnom okruženju, informacije o bonitetu firmi su sastavni deo svakodnevnog poslovanja, na osnovu kojih privredni subjekti utvrđuju svoj ugled >> Pročitaj celu vest na sajtu KovinEkspres.rs << i poverenje u domaćem i stranom poslovnom okruženju. Bisnode doo, deo vodeće švedske grupacije u Evropi za poslovne i bonitetne informacije, osnovan je 2011. godine sa sedištem u Beogradu u cilju da se srpskom tržistu predstavi što transparentnije poslovanje svih pravnih subjekata.

Bisnode doo nudi detaljne, pouzdane i ažurne informacije o preduzećima, njihovim ponudama i uslugama, kao i druge korisne informacije koje će Vam pomoći u svakodnevnom poslovanju i donošenju strateških odluka.

Nastavak na KovinEkspres.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KovinEkspres.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KovinEkspres.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.