Predstava “U čemu je problem, narode moj” uskoro u Boru

Izvor: Bor030.net, 26.Maj.2017, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predstava “U čemu je problem, narode moj” uskoro u Boru

Ljubitelji pozorišta u Boru imaće uskoro priliku da uživaju u kabaretskoj predstavi Vladana Savića „U čemu je problem, narode moj“. Predstava je zakazana za 5.jun u 20 sati u sali Muzičke škole “Miodrag Vasiljević” u Boru.

Ova predstava, bazirana je na kabareu “Kako razumeti Srbe”, koji je šest sezona izvođen u Pozorištu na Terazijama u Beogradu i koji je doživeo 156 izvođenja na matičnoj sceni i gostovanjima.

Reč je, pre svega, o slici našeg >> Pročitaj celu vest na sajtu Bor030.net << mentaliteta, kroz umetničku prizmu Vladana Savića, koji u zanimljivom i duhovitom igrokazu prikazuje kakvi smo kao narod, kako nas stranci vide, ali i kako bismo voleli da nas vide i gde je tu problem.



Predstava je obogaćena i sa izvođenjem numera naših poznatih autora, u interpretaciji Kristine Savić.

Ulaznice za kabaretsku predstavu Vladana Savića „U čemu je problem, narode moj“ po ceni od 400 dinara prodaju se u kafeu “Biblioteka” i radnji “Foto Svarče” na gradskom korzou.

Nastavak na Bor030.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.