Peti poraz „žuto-crnih”

Izvor: Pančevac-online.com, 25.Okt.2014, 23:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Peti poraz „žuto-crnih”

Rukometašima Dinama nikako da krene u ovogodišnjem šampionatu Super B lige. Oni su večeras, u šestom kolu, pretrpeli i peti poraz.Ovog puta bodove iz Pančeva odneo je Vrbas, koji je pobedio sa 35:29. Iskusni gosti su iskoristili sve greške ekipe Dinama, kojoj će biti potrebno vreme da se „ukomponuje” u rad s novim trenerom Aleksandrom Živkovićem.

Cilj Dinama je opstanak u ovom rangu takmičenja.

A. Ž.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

Beogradu derbi protiv Metalca, Pionir zasenio Kristal

Izvor: DobreVesti.rs, 26.Okt.2014, 20:34

BEOGRAD - Kuglaši šampiona Beograda su u šestom kolu Super lige Srbije u derbiju na svojoj Banjici savladali Metalac iz Gorljeg Milanovca sa 6:2 i naneli mu prvi poraz u šampionatu! Do sada nepobeđenu četu trenera Vojka Pavlovića predvodio je igrač utakmice Čongor Baranj (654) dok je Goran Čaluković...

Nastavak na DobreVesti.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.