Osnovna škola “19. oktobar“ u Maršiću rešila problem grejanja

Izvor: Kragujevac.rs, 22.Apr.2016, 19:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osnovna škola “19. oktobar“ u Maršiću rešila problem grejanja

Predrag Džajević član Gradskog veća za investicije i Predrag Pantić načelnik Gradske uprave za investicije posetili su danas OŠ “19. oktobar“ u Maršiću, koja je zahvaljujući sredstvima iz budžeta grada posle više od dve decnije rešila problem grejanja. Umesto peći na čvrsto gorivo koje su koristili od 1992. godine kada je škola izgrađena, ovu grejnu sezonu završavaju grejanjem na gas.

Škola je prema rečima Predraga Džajevića dobila najsavremeniju kotlarnicu na >> Pročitaj celu vest na sajtu Kragujevac.rs << gas nemačkog proizvođača, a juče je izdata i upotrebna dozvola. Završili smo još jednu veoma važnu investiciju u našim školama i moram da naglasim da podjednako vodimo računa kako o gradskim, tako i prigradskim i školama na seoskom području, u želji da svim učenicima omogućimo iste uslove. Već u ponedeljak, prema Džajevićevim rečima, radovi na rešavanju problema grejanja biće nastavljeni u školi u naselju Male Pčelice.

Škola “19. oktobar“ u Maršiću je podignuta 1992. godine, a rekonstruisana 2006. Posle više od 20 godina konačno je rešen i problem grejanja tako da uz podršku lokalne samouprave nastavljamo svoj put razvoja ka savremenoj školi - istakla je Snežana Rajevac direktorka te škole. U toplim učionicama, đaci i nastavnici imaće sada pristojne uslove za učenje i rad.

Inače, vrednost radova u školi “19. oktobar“ je 3.600.000 dinara.

Nastavak na Kragujevac.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kragujevac.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kragujevac.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.