Održano Opštinsko takmičenje „Šta znaš o saobraćaju“

Izvor: KovinEkspres.rs, 27.Apr.2015, 13:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Održano Opštinsko takmičenje „Šta znaš o saobraćaju“

Kovin, 26. april – Danas je Osnovna škola „Đura Jakšić“ bila domaćin opštinskog takmičenja „Šta znaš o saobraćaju“.

Učestvovali su učenici iz gotovo svih osnovnih škola naše opštine, osim škole iz Mramorka, koji su se na školskim takmičenjima kvalifikovali za dalje nadmetanje. Organizatori takmičenja bili su Savet za bezbednost saobraćaja opštine Kovin i Savez vozača opštine Kovin, a značajnu pomoć u sprovodjenju dali su instruktori auto škola.

>> Pročitaj celu vest na sajtu KovinEkspres.rs << />Nakon testa poznavanja saobraćajnih propisa, usledio je najzanimljiviji deo, vožnja poligona spretnosti.

Takmičenje je održano u nedelju, s obzirom da su veći broj takmičara bili učenici osmog razreda koji su prethodna dva dana rešavali probni završni ispit.

Po lepom i toplom vremenu, učenici su pokazali svoje umeće, a najbolji medju najboljima osvojili su simbolične nagrade i plasirali se za dalje takmičenje.

Čestitke pobednicima i školi domaćinu na tradicionalno besprekornoj organizaciji.

D.K.

Nastavak na KovinEkspres.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KovinEkspres.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KovinEkspres.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.