Održana zimska smotra u JKP “Čistoća”

Izvor: Kragujevac.rs, 30.Okt.2014, 11:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Održana zimska smotra u JKP “Čistoća”

Javno komunalno preduzeće “Čistoća“ kome je povereno održavanje gradskih, prigradskih i seoskih puteva u dužini od oko 500km spremno je za nastupajuću zimsku sezonu. Kao i svake godine, pred početak zime, danas je u krugu ovog preduzeća održana zimska smotra, kompletan pregled zimske službe, kako bi se ustanovilo da li su vozila i ostala mehanizacija ispravni, a agregati za posipanje puteva poručeni u dovoljnim količinama.

Ni ove godine se ništa nije značajno menjalo >> Pročitaj celu vest na sajtu Kragujevac.rs << u sistemu čišćenja, imamo pet ekipa u gradu i četiri ekipe na selu, to je ono što se zove prvi prioritet. U ovom trenutku su količine soli oko 100 tona, a potrebno je oko 2000 tona, trenutke količine rizle su oko 200 tona, a potrebno je oko 4000 tona. Sve potrebne količine agregata su ugovorene, i u zavisnosti od priliva novca odvijaće se isporuka soli i rizle - rekao je Zoran Jovanović, član Gradskog veća za komunalnu privredu.

Današnjoj zimskoj smotri prisustvovali su predstavnici lokalne samouprave, Preduzeća za izgradnju grada i Situacionog centra grada Kragujevca.

Nastavak na Kragujevac.rs...






Povezane vesti

Zimska služba – spremna

Izvor: Šumadija Press, 30.Okt.2014

JKP “Čistoća“ kojem je povereno održavanje gradskih, prigradskih i seoskih puteva u dužini od oko 500 kilometara spremno je za nastupajuću zimsku sezonu.

Nastavak na Šumadija Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kragujevac.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kragujevac.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.