Nikad nije kasno: Janošević “omađijao” Vesnu Zmijanac, ali ipak ispao iz daljeg takmičenja

Izvor: Bor030.net, 08.Feb.2016, 20:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikad nije kasno: Janošević “omađijao” Vesnu Zmijanac, ali ipak ispao iz daljeg takmičenja

Sinoć je u drugom krugu muzičkog takmičenja namenjenog pevačima amaterima “Nikad nije kasno” nastupio i Boban Janošević, pevač iz Brestovca kod Bora, ali je, na veliku žalost publike i gledalaca, ipak napustio dalji tok ovog muzičkog nadmetanja. 

Boban se na sinoćnjem nastupu predstavio vlaškom pesmom čiji naziv u prevodu znači “Sinoć na mojoj svadbi”, kojom je pokupio sve simpatije žirija, a naročito Vesne Zmijanac, koja je poželela da je Janošević svojom >> Pročitaj celu vest na sajtu Bor030.net << pesmom i omađija.

Podsetimo, Boban se profesionalno muzikom bavi od svoje 19. godine, od kad nastupa na susretima sela i svadbenim i drugim veseljima. Nedavno je odlučio da se oproba i u takmičenju koje krasi slogan “Nikad nije kasno”, koji Bobanu i ostalim takmičarima pruža nadu da još uvek ima vremena za njihove muzičke karijere.

Svojim drugim nastupom potvrdio je da poseduje bogato pevačko iskustvo, što je naročito istakla Snežana Savić, poznata srpska glumica i pevačica, ali i članica žirija ovog muzičkog takmičenja.

Ipak, zbog jake konkurencije i velikog broja kvalitetnih pevača koji su uzeli učešće u ovom projektu, Janošević je, i pored brojnih pohvala i pozitivnih kritika članova žirija, sinoć napustio takmičenje.

Međutim, to nije narušilo Bobanovu sreću zbog učešća u ovom takmičenju i, prema njegovim rečima, samo će ga lepe uspomene vezati za ovo nezaboravno iskustvo.

Nastup Bobana Janoševića, ali i ostalih takmičara koji su nastupili u poslednjoj emisiji projekta “Nikad nije kasno” možete pogledati ovde:

Nastavak na Bor030.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.