Nevreme izazvalo haos u Vranju

Izvor: OkRadio.rs, 12.Jul.2013, 11:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nevreme izazvalo haos u Vranju

U noći između četvrtka i petka Vranje je zahvatilo nevreme praćeno kišom i grmljavinom, a na području grada palo je 40 litara kiše po metru kvadratnom. Voda je ugrozila dvadesetak podruma u donjem delu grada, a poplavljeno je i Dečije odeljenje vranjske Bolnice. Prema rečima nadležnih u Odeljenju za vanredne situacije Gradske uprave zbog udara groma zapalio se strujomer na porodičnoj kući u ulici Petra Lekovića. Drakča Stanojković, načelnik Odeljenja za vanredne situacije u Gradskoj upravi Vranja kaže da je sedam vatrogasnih ekipa sa dežurnim ekipama  „Vodovoda“ noćas bilo na terenu po prijavi građana. - Najteža situacija bila...

Nastavak na OkRadio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poplave kod Vranja zbog nevremena

Izvor: Mondo, 12.Jul.2013

Nevreme koje je u noći između četvrtka i petka zahvatilo Vranje izazvalo je poplave u gradu, a voda je ušla i u..

Nastavak na Mondo...

Jako nevreme zahvatilo Vranje

Izvor: JužneVesti.com, 12.Jul.2013

Pljusak praćen grmljavinom u noći između četvrtka i petka ugrozio je pojedine objekte u nekim delovima Vranja, a nadležne službe primile su preko 40 poziva za intervenciju.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.