Muškarac uhapšen zbog pretnje, policija mu oduzela lovačku pušku

Izvor: Bor030.net, 11.Maj.2017, 11:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muškarac uhapšen zbog pretnje, policija mu oduzela lovačku pušku

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Knjaževcu uhapsili su S. M. (47), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanje sigurnosti.

Osumnjičeni se tereti da je telefonom pretio dvadesetosmogodišnjem sugrađaninu, kao i da je pred svedocima rekao da namerava da uzme svoju pušku i reši problem.

Policija je od S. M. oduzela lovačku pušku.

Po nalogu nadležnog tužioca, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će u zakonskom roku, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužiocu.

(PU Zaječa)

Nastavak na Bor030.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen u Knjaževcu zbog pretnji sugrađaninu

Izvor: NoviMagazin.rs, 11.Maj.2017

Policija u Knjaževcu uhapsila je S. M. (47) osumnjičenog da je preko telefona pretio sugrađaninu (28), kao i da je pred svedocima rekao da namerava da uzme svoju pušku i reši problem, saopštila je danas Policijska uprava Zaječar...Kako se navodi, osumnjičenom je određeno zadržvanje do 48 časova,...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.