Manojlović prisustvovao sednici Aktiva direktora

Izvor: Kragujevac.rs, 25.Avg.2016, 11:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Manojlović prisustvovao sednici Aktiva direktora

U Politehničkoj školi, juče je održana sednica Aktiva direktora osnovnih i srednjih škola kojoj je prisustvovao i član Gradskog veća zadužen za obrazovanje, prof.dr Nedeljko Manojlović. Na dnevnom redu bilo je rešavanje pitanja tehnoloških viškova za školsku 2016/17. godinu.

Manojlović je, poželevši uspešan početak školske godine, naglasio da je zadovoljan time što grad sada redovno izmiruje finansijske obaveze prema školama i što je konačno prekinuta višegodišnja >> Pročitaj celu vest na sajtu Kragujevac.rs << praksa da zaposleni tuže škole.

U velikom broju škola, tokom letnjeg raspusta, obavljeni su radovi na renoviranju školskih objekata, što takođe nije činjeno godinama unazad. Manojlović je direktorima škola preneo molbu direktora Centra za socijalni rad “Solidarnost“, Momira Borića, da staru, zamenjenu stolariju i nameštaj upute ka ovoj ustanovi, a ona će ih distribuirati svojim korisnicima.

Nastavak na Kragujevac.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kragujevac.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kragujevac.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.