Izvor: Radio Dunav, 20.Okt.2016, 08:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KK DUNAV U PETAK PROTIV JEDINSTVA IZ NOVOG BEČEJA

Košarkaši Dunava se nalaze u odličnoj formi i trenutno imaju maksimalan učinak iz tri odigrane utakmice. Priliku da nastave sa nizom pobeda imaće u petak 21. oktobra od 18 sati i 30 minuta kad im u goste dolazi ekipa Jedinstva iz Novog Bečeja. Sudeći po partijama obe ekipe, sve sem ubedljive pobede domaćina bilo bi veliko iznenađenje.

Nastavak na Radio Dunav...






Povezane vesti

Košarkaši Dunava sutra dočekuju Novobečejce

Izvor: 025info.rs, 20.Okt.2016

Košarkaši Dunava u okviru 4.kola  Prve regionalne lige Vojvodina sutra na domaćem parketu dočekuju Jedinstvo iz Novog Bečeja. Apatinci u ovaj susret ulaze sa maksimalnim učinkom od tri pobede iz isto toliko susreta sa ciljem da i nakon sutrašnje utakmice zadrže maksimalan učinak. Apatincima...

Nastavak na 025info.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.