Gitarijada dan 3.

Izvor: Aleksinac.net, 01.Avg.2015, 23:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gitarijada dan 3.

Nastavljamo izveštavanje sa Gitarijade, iz pera našeg dopisnika Saše Markovića Gidre.

Moto kamp je razdvojen i nalaizi se kod sporske hale, onde gde je nekad bio stari rok kamp 90 god, lepa atmosfera, gomila motora, svadbeni šatori sa pecenim prasićima i miris rostilja, kao na nekom vašaru. Ovde je pivo 120 din, a i ostalo je sve prilagođeno našem džepu. Topla atmosfera, domaćinska, svako je raspoložen za neki vid druženja. A sa zvučnika se čuju dobro poznati >> Pročitaj celu vest na sajtu Aleksinac.net << moto hitovi. Ima motora sa AL tablicama, kao dosta stranih.

Još je sve mirno, spavaju oni, spavaju i njihovi jahači. Prava prilika da se lepo pogledaju moto lepotice. Razdaljina između dva događaja je oko 300m. Ako nekog zanima, na pola puta se prodaju lepe mekike po 50 din. i limunada po istoj ceni.

Oko 21h na scenu stupa iGuano Apes, iz Nemačke, predvođem pevačicom Sandrom Nasić, hrvatskog porekla, kojima su ovi prostori dobro poznati. Zahvaljujući njoj i stalnim upadicama na maternjem jeziku, ovu grupu nisam doživeo kao stranu, već kao grupu iz regiona. Svirka je trajala sat vremena, a bend je u znak zahvalnosti dobio brojne ovacije.

Nakon toga sledi drugo polufinalno veče, do tacno u ponoć. Ponovo popunjena Kraljevica ocekuje nastup grupe Kerber koji trebao da bude još prošle godine ali je zbog vremenskih prilika otkazan

Odličan nastup od sat vremena, sa odličnim repertoarom uvelicao je i naš sugrađanin inace gitarista grupe Kerbera Nebojša Minić.

Imali smo dakle svuda predstavnike i na glavnom rok stage, i u publici i na moto skupu.

oko 2h iza ponocina scenu izlazi Laibach, slovenacki industrijal bend prava atrakcija širom sveta, publika je bila već vidno prepolovljena i umorna.

Ono što sam primetio ovih dana jeste da stare legendarne eks Yu grupe pune kraljevicu,

svaka čast stancima ali legende su legende na njihovim svrkama su rokenrol deca a dok ima njih bice i gitarijade.

A, da, sinoc sam sam cuo da će mesec biti plav, pogledah u njega ali meni je isti kao i svake veceri. polako i sigurno pođoh na spavanje dok su se mesali poslednji zvukovi Laibach i neizostavno zorsko turiranje motora. poidrav od gidre

krajjjjjj

moto kamp je razdvojen i nalayi se kod sporske hale,onde gde je nekad bio stari rok kamp 90 god,

lepa atmosfera,gomila motora,svadbeni satori sa pecenim prasicima,i miris rostilja,kao na nekom vasaru.Ovde je pivo 120 din,a i ostalo je sve prilagodjeno našem dtepu.Topla atmosfera,domacinska svako je raspolozan za neki vid druzenja.,a sa zvucnika se cuju dobro poznati moto hitovi,Ima motota sa AL tablicama,kao dosta stranih.ž

Još je sve mirno,spavaju oni spavaju i njihovi jahači.Prava prilika da se lepo pogledaju moto lepotice.razdaljina izmedju dva događaja je oko 300m.Ako nekog yanima na pola puta se prodaju lepe mekike po 50 din,i limunada po istoj ceni.

oko 21h na scenu stupa iGuano Apes,iz Nemačke predvodjem pevacicom Sandrom Nasić Hrvatskog porekla kojima u ovi prostori dobro poznati,Zahvaljujuci njoj i stalnim upadicama na maternjem jeziku ovu grupu nisam doziveo kao stranu,vec kao grupu iz regiona.Svirka je trajala sat vremena,a bend u Znak zahvalnosti dobio brojne ovacije.

Nakon toga sledi drugo polufinalno veče,do tacno u ponoć.Ponovo popunjena Kraljevica ocekuje nastup grupe Kerber koji trebao da bude još prošle godine ali je zbog vremenskih prilika otkazan

Odličan nastup od sat vremena,sa odličnim repertoarom uvelicao je i naš sugrađanin inace gitarista grupe Kerbera Nebojša Minić.

Imali smo dakle svuda predstavnike i na glavnom rok stage,i u publici i na moto skupu.

oko 2h iza ponocina scenu izlazi Laibach,slovenacki industrijal bend prava atrakcija širom sveta,publika je bila već vidno prepolovljena i umorna.

Ono što sam primetio ovih dana jeste da stare legendarne eks Yu grupe pune kraljevicu,

svaka čast stancima ali legende su legende na njihovim svrkama su rokenrol deca a dok ima njih bice i gitarijade.

A,da ,sinoc sam sam cuo da će mesec biti plav,pogledah u njega ali meni je isti kao i svake veceri.polako i sigurno podjoh na spavanje dok su se mesali poslednji zvukovi Laibach i neizostavno zorsko turiranje motora.poydrav od gidre

krajjjjjj

Nastavak na Aleksinac.net...






Povezane vesti

Gitarijada dan 3.

Izvor: JuznaSrbija.info, 01.Avg.2015

Nastavljamo izveštavanje sa Gitarijade, iz pera našeg dopisnika Saše Markovića Gidre...Moto kamp je razdvojen i nalaizi se kod sporske hale, onde gde je nekad bio stari rok kamp 90 god, lepa atmosfera, gomila motora, svadbeni šatori sa pecenim prasićima i miris rostilja, kao na nekom vašaru....

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Aleksinac.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Aleksinac.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.