Ekipa strelaca treća, Dejan osvojio bod

Izvor: Pančevac-online.com, 23.Okt.2014, 14:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ekipa strelaca treća, Dejan osvojio bod

Na premijernom takmičenju u novoj sezoni, prvom kolu Kupa Srbije u gađanju iz vazdušne puške po A programu, koje je održano u Novom Sadu, Streljačka družina „Pančevo 1813” predstavila se sa sedam takmičara.

Ekipa seniora je sa 1.832,5 krugova osvojila treće mesto, dok je ženski tim zauzeo šestu poziciju, ali treba reći da je nastupio oslabljen jer je Tašana Bogatinovski prešla u KSK Policajac. U pojedinačnom nadmetanju Dejan Pešić je sa 613,1 krugom bio osmi, pa je >> Pročitaj celu vest na sajtu Pančevac-online.com << osvojio i jedan bod, dok su Gabrijel Dautović i Vukašin Josipović zauzeli dvanaesto, odnosno sedamnaesto mesto u konkurenciji od 52 učesnika.

Tijana Kolarik je bila dvanaesta, upucavši 406,9 krugova, a nadmetali su se i Isidora Stojanović, Bojana Nikolić i Miroslav Milošev.

Priliku za osvajanje novih bodova za učešće u finalu Kupa Srbije strelci će imati 22. novembra u Novom Sadu i 20. decembra u Smederevu.

A. Ž.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.