ČLANOVI DRUŠTVA PČELARA DUNAV POTPISALI UGOVOR OD DODELI BESPOVRATNIH SREDSTAVA

Izvor: Radio Dunav, 12.Nov.2015, 10:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ČLANOVI DRUŠTVA PČELARA DUNAV POTPISALI UGOVOR OD DODELI BESPOVRATNIH SREDSTAVA

10. novembra 2015. godine četiri člana Društva pčelara “Dunav”Apatin, u Novom Sadu, potpisali su ugovor o dodeli bespovratnih sredstava za sufinansiranje nabavke opreme za male prerađivačke kapacitete na teritoriji APV u 2015. godini. Ukupan iznos za sva četiri projekta je 1.536.000,00 dinara, a po završetku projekta pčelarima će biti vraćeno 768.000,00 dinara odnosno 50% od uloženih sredstava.
Društvo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << pčelara “Dunav” je od Pokrajinskog sekretarijata za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo , na konkursu za poboljšanje rada udruženja, dobilo 120.000,00 dinara radi kupovine pčelarske opreme koja će biti od koristi svim članovima udruženja.

 

Nastavak na Radio Dunav...






Povezane vesti

Pedeset miliona za mini mesare i mlekare

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Nov.2015

Na poljoprivrednom fakultetu u Novom Sadu potpisano je novih 26 ugovora za dodelu bespovratnih sredstava u iznosu od pedeset miliona dinara, po konkursu iz oblasti stočarstva, koji je namenjen opremanju mini mesara i mini mlekara. U realizaciji projekta stručnu i logističku podršku pruža departman...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.