By BAJ na novoj lokaciji!

Izvor: Bor030.net, 10.Apr.2015, 20:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

By BAJ na novoj lokaciji!

Najomiljeniji restoran brze hrane By BAJ, od od sinoć radi na novoj lokaciji (na mestu bivše picerije Fresh, pored kafe i koktel bara “Hollywood”).

Nakon pauze od nekoliko dana zbog selidbe u novi lokal, restoran brze hrane By BAJ od sinoć je ponovo počeo sa radom i tako obradovao mnogobrojne ljubitelje svojih specijaliteta, a pre svega mlade Borane, kojima je By BAJ obavezna stanica nakon noćnog provoda.

By BAJ je i na novoj lokaciji zadržao već dobro poznatu ponudu izuzetno kvalitetnih sendviča i pica, a ljubitelji slatkiša će uvek moći da se zaslade palačinkama sa raznovrsnim filovima.

Nastavak na Bor030.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.