„Brzi voz” bolji od Doline

Izvor: Pančevac-online.com, 28.Mar.2015, 20:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Brzi voz” bolji od Doline

Utakmicama 18. kola danas je nastavljena prvenstvena trka za bodove u Srpskoj ligi „Vojvodina”. Bila je to treća „runda” prolećnog dela šampionata, u kojoj je pančevački Dinamo ostvario prvu pobedu u nastavku sezone.

Po veoma hladnom vremenu, pred oko 300 simpatizera, „brzi voz” je na Gradskom stadionu u Pančevu savladao Dolinu iz Padine sa 2:0. Bio je to pravi južnobanatski derbi, u koji su gosti ušli sa oreolom favorita. Ipak, Novak Šalipurović i njegovi saigrači >> Pročitaj celu vest na sajtu Pančevac-online.com << su odigrali odlično, pa su zasluženo osvojili sva tri boda.

Prvi pogodak postigao je Aleksandar Čišić u samom finišu prvog poluvremena, a sudbinu gostiju na ovom meču zapečatio je Aleksej Nikolajev golom  u 78. minutu.

Ovim trijumfom Pančevci su pokazali da imaju kvalitet za ovaj rang takmičenja i da dobre rezultate od njih tek treba očekivati.

A. Ž.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.