Borković kod gradonačelnika Pančeva

Izvor: Pančevac-online.com, 26.Nov.2014, 12:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Borković kod gradonačelnika Pančeva

U maniru pravog domaćina, Pavle Radanov, gradonačelnik Pančeva, danas je ugostio Dušana Borkovića, najbolјeg srpskog automobilistu i svetskog asa tog sporta.

Prvi čovek našega grada izrazio je zahvalnost popularnom Duci za sve postignute uspehe na nedavno završenom Šampionatu sveta turing automobila (WTCC) kao i na veoma zapaženoj promociji Pančeva širom planete. Radanov je nagovestio da će grad i u narednom periodu, u skladu sa svojim mogućnostima, i dalјe biti pouzdan >> Pročitaj celu vest na sajtu Pančevac-online.com << partner svom istaknutom sugrađaninu.

Dušan Borković nije krio zadovolјstvo zbog uspešne saradnje sa čelnim lјudima grada, a istakao je da Pančevo uvek nosi u srcu i da se to nikad neće promeniti.

Prijemu u kabinetu gradonačelnika prisustvovao je i Aleksandar Farkaš, gradski većnik zadužen za sport.

S. D.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

Borković dobio veliku podršku svog Pančeva

Izvor: Blic, 26.Nov.2014

Gradonačelnik Pančeva Pavle Radanov primio je Dušana Borkovića povodom njegovog nedavnog uspeha na čuvenoj stazi "Suzuka" u Japanu (drugo mesto na trci Svetskog šampionata turing automobila) i uručio mu novčanu nagradu grada kao podršku za sve profesionalne uspehe koje je naš najbolji automobilista...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.