Boranin nahuškao psa da ujede dve osobe

Izvor: Bor030.net, 05.Apr.2016, 13:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Boranin nahuškao psa da ujede dve osobe

Nahuškao psa da ih ujede, pa pretio da će ih ubiti ukoliko pozovu policiju!

Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo izazivanje opšte opasnosti u sticaju sa krivičnim delom ugrožavanje sigurnosti, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru uhapsili su Z.M. (1976).

Osumnjičeni se tereti da je podstakao psa, rase rotvajler, da ujede dve osobe, a sumnja se da je nakon toga oštećenima pretio da će ih ubiti ukoliko se obrate policiji.

Dotični Z.M. je sproveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Boru, na čiji predlog mu je sudija za prethodni postupak odredio pritvor u trajanju do 30 dana.

Nastavak na Bor030.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Starca koji je pucao u provalnike ipak ne teraju na sud!

Izvor: Večernje novosti, 05.Apr.2016

TUŽILAŠTVO u Velikoj Plani odustalo je od krivičnog gonjenja Miroslava Tirnanića (89) iz Krnjeva zbog izazivanja opšte opasnosti, jer je pucao na razbojnike koji su naoružani provalili u njegovu kuću. U odbrani poseda i golih života, starac je ranio jednog od provalnika u nogu. Lopov nije zadobio...

Nastavak na Večernje novosti...

Uhapšen nasilnik: Tukao i vređao bivšu suprugu

Izvor: Bor030.net, 06.Apr.2016, 08:27

Pripadnici Policijske uprave u Boru uhapsili su B.S. (1984), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici...Osumnjičeni se tereti da je upućivao reči uvrede bivšoj supruzi, i zadao joj više udaraca rukama u predelu glave i tela...B. S. sproveden je Osnovnom javnom...

Nastavak na Bor030.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.