Bor: Petrovic zaustavio radove renoviranja na vise lokacija!

Izvor: TimockeVesti.net, 17.Nov.2015, 15:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bor: Petrovic zaustavio radove renoviranja na vise lokacija!

Predsedik opštine Živorad Petrović naredio je obustavljanje radova na renoviranju nekoliko poslovnih objekata i škola u gradu. Razlog – radovi koji su izvođeni nisu bili bezbednosno sigurni!
– Prilikom obilaska terena, uočio sam da su radovi na rekonstrukciji fasada nekoliko škola nekvalitetno rađeni – kaže Petrović. – Odmah sam pozvao izvođače, koji su posao dobili javnom nabavkom, i pitao ih da li su oni zadovoljni kvalitetom dosadašnjih radova. Svi su mi odgovorili da >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << nisu, posle čega sam dao nalog da se svi poslovi odmah obustave.
Naš sagovornik kaže da je za ovaj posao obezbeđeno više od pet miliona dinara i da on, kao izvršilac opštinskog budžeta, ne može da dozvoli takav javašluk.
– Nadzor nad izvedenim radovima treba da obavljaju oni koji su za to plaćeni – nadzorni organi i JP “Direkcija za izgradnju Bora”. Ali, po svemu sudeći, oni taj posao nisu obavili kako treba, zbog čega će snositi zakonom predviđene posledice – kaže Petrović.
IZVOR: VECERNJE NOVOSTI
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na TimockeVesti.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.