Bod za đavole u Srbobranu

Izvor: 025info.rs, 22.Sep.2014, 14:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bod za đavole u Srbobranu

Oslabljena Mladost može biti zadovoljna nakon gostovanja u Sentomašu.

Osvojen je bod, koji je apsolutno zaslužen nakon velike borbe tokom 90 minuta igre, a malo je falilo da se uzmu i sva tri.

U meču 6. kola Bačke zone, Srbobran - Mladost 1:1 (0:0).

Na samom početku meča domaći pogađaju stativu, a od tog trenutka Apatinci preuzimaju inicijativu i stvaraju nekoliko dobrih prilika.

U drugom poluvremenu fudbaleri Mladosti kreću >> Pročitaj celu vest na sajtu 025info.rs << još odlučnije i postižu gol preko Kolje Jovovića. Nastavljaju "đavoli" sa dobrom igrom, međutim nakon jednog kontra napada domaći šutiraju sa distance, Ićitović je na lopti, ali ona pogađa nekog od defanzivaca Mladosti, menja pravac i završava u mreži.

Do kraja meča domaći sastav se malo oslobodio, međutim Apatinci se brane timski i uspešno, pa se meč završava podelom bodova. Trener Vilotić može biti zadovoljan borbenošću i zalaganjem svojih pulena, a uz povratak kažnjenih i povređenih igrača Mladost će u nastavku sezone sigurno delovati moćnije.

(Tabela preuzeta sa sajta www.srbijasport.net)

Za apatinsku ekipu su nastupili Ićitović, Lukić, Radaković, Čonić, Vujin, Bursać, Basarić, Kolja Jovović, Petar Uzelac, Milkić i Aljoša Jovović. Priliku su još dobili Ožegović i Momčilo Uzelac.

U narednom 7. kolu prvenstva Bačke zone, Mladost na svom terenu dočekuje ekipu Tise iz mesta Adorjan.

Glavni i odgovorni urednik

email: rajko@025info.rs

Nastavak na 025info.rs...






Povezane vesti

Slavija savladala lidera

Izvor: KGsport.info, 23.Sep.2014, 14:35

. Fudbaleri Slavije nastavljaju sa odličnim partijama u Zoni „Morava“. Bresničani su u derbi meču 6. kola savladali na svom igralištu lidera na tabeli, ekipu Trepče iz Kosovske Mitrovice, sa 2:0 (2:0).. Slavija je bila dominantan rival tokom svih 90 minuta i zasluženo došla do sva tri boda....

Nastavak na KGsport.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 025info.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 025info.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.