BOR PONOVO DOBIJA AUTOBUSKU STANICU

Izvor: MC Bor, 22.Nov.2011, 17:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BOR PONOVO DOBIJA AUTOBUSKU STANICU

Bor, 22. novembar
Sednica Skupštine opštine zakazana za četvrtak, 24. novembar
Autor: M. C.
U četvrtak, 24. novembra, održaće se sednica Skupštine opštine Bor na kojoj će glavno pitanje biti promena direktora u više javnih i društvenih preduzeća: Sportskom centru, Vodovodu, Centru za kulturu, Centru za socijalni rad, a verovatno >> Pročitaj celu vest na sajtu MC Bor << i u Turističkoj organizaciji i Muzeju rudarstva i metalurgije.
Na sednicama saveta za urbanizam i za budžet i finansije prihvaćen je predlog da za opštinske stanove mogu ubuduće konkurisati mladi bračni parovi i da svi autobusi kojima se obavlja prigradski prevoz putnika budu u obavezi da Autobusku stanicu Bor koriste kao početnu u odlasku i krajnju u dolasku.
Na predstojećoj sednici SO biće razmatran i četvrti rebalans budžeta i to zbog rekonstrukcija Svetosavskog trga i ulica u Boru, kao i isplata jubilarnih nagrada za 2009., 2010. i 2011. godinu zaposlenima u javnom sektoru.
Posebno je zanimljivo da će Bor, nakon više godina, najnovijom odlukom ponovo dobiti Autobusku stanicu sa koje će polaziti i odlaziti svi autobusi. Zgrada stanice i veliki parking prostor prodati su, pre manje od godinu dana, privatniku iz Bora koji se obavezao da će ovaj objekat preurediti i staviti u funkciju.

Nastavak na MC Bor...






Povezane vesti

SUTRA SEDNICA SO BOR: GLAVNA TEMA – POSTAVLJANJE NOVIH DIREKTORA

Izvor: MC Bor, 23.Nov.2011, 16:30

Bor, 23. novembar. Sednica SO Bor održaće se 24. novembra 2011. godine (četvrtak), sa početkom u 9 sati kada počinje i direktan prenos na TV Bor. Nebojša Videnović: Iako nije oduševljen smenama svih direktora, morao je da popusti pred moćnicima jedne partije.... D n e v n i    r e d. 1. Razrešenje...

Nastavak na MC Bor...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MC Bor. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MC Bor. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.