Auto klub “Extreme” organizovao akciju “Đaci vas mole, usporite pored škole”

Izvor: Bor030.net, 02.Sep.2016, 19:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Auto klub “Extreme” organizovao akciju “Đaci vas mole, usporite pored škole”

Povodom početka školske godine Auto klub “Extreme” iz Bora organizovao je preventivno-propagandnu akciju sa ciljem skretanja pažnje na bezbednost đaka u saobraćaju.

Članovi ovog kluba delili su vozačima kod škola letke kako bi ih podsetili da uspore i obrate pažnju na najmlađe učesnike u saobraćaju koji su i najugroženija kategorija.

“Ovom akcijom želimo da poručimo svim vozačima da uspore pored škola i obrate pažnju na đake. Apelujemo da se >> Pročitaj celu vest na sajtu Bor030.net << brzina vozila smanji na optimalnih 30 kilometara na sat ili još manje”, kazao je medijima Marko Stanojević, predsednik kluba “Extreme”.

Posteri sa sloganom akcije “Đaci vas mole, usporite pored škole” izlepljeni su širom grada, kao i na vozilima članova kluba.

Akciju su podržale štamparije “Grafomed”, “Magnus” i “Taurus”.

Nastavak na Bor030.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.