Astrom rušio stubiće i KOSIO PEŠAKE

Izvor: OkRadio.rs, 13.Mar.2017, 10:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Astrom rušio stubiće i KOSIO PEŠAKE

U noći između petka i subote u Vranju je došlo do saobraćajne nezgode u kojoj je jedna osoba zadobila teške, a dve osobe lakše povrede, saopštila je policija. Nezgoda se dogodila u Pržarskoj ulici 25 minuta posle ponoći, kada je vozač „Opel Astre“ vranjskih tablica izgubio kontrolu nad vozilom i udario u metalne stubiće pored puta. Protiv vozača će biti podneta krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja, kažu iz vranjske policije.

Nastavak na OkRadio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tri osobe povredjene, jedna teže

Izvor: JUGpress.com, 13.Mar.2017

VRANJE..Na području Policijske uprave u Vranju, od 10 do 12. marta ove godine registrovana je jedna saobraćajna nezgoda...Jedna osoba je  zadobila teške i dve lake telesne povrede...Jedna osoba je zadržana zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola...Registrovan je jedan prekršaj iz oblasti...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.