Anabela otvorila kafić!

Izvor: TimockeVesti.net, 21.Dec.2011, 21:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anabela otvorila kafić!

Tekst: IVAN VUKOVIĆ
Foto: IVAN VUČIĆEVIĆ
Privatnom žurkom na kojoj se kao specijalni gost pojavila i Anabela Bukva, u utorak uveče, otvoren je kafe 'Drama' na Cvetnom trgu! U intimnom i jako lepom ambijentu uz Anabeline pesme provodilo se osamdesetak pozvanih gostiju koji su napravili atmosferu kao da su u nekom noćnom klubu.
Radoznali
Opširnije...

Nastavak na TimockeVesti.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Anabela otvorila kafić!

Izvor: Svet, 21.Dec.2011

naslov: . Anabela otvorila kafić!. . . . excerpt: . Privatnom žurkom na kojoj se kao specijalni gost pojavila i Anabela Bukva, u utorak uveče, otvoren je kafe “Drama” na Cvetnom trgu.....

Nastavak na Svet...

Anabela Bukva otvorila i zapalila kafe „Drama"

Izvor: Press, 21.Dec.2011

U utorka uveče privatnom žurkom na kojoj se kao specijalni gost pojavila i Anabela Bukva otvoren je beogradski kafe „Drama" koji je smešten na Cvetnom trgu!

Nastavak na Press...

ANABELA OTVORILA "DRAMU"

Izvor: Kurir, 22.Dec.2011, 10:29

Đuskanje do zore! Anabela Bukva preksinoć je na Cvetnom trgu otvorila „Dramu“!..Đuskanje do zore!..Anabela Bukva preksinoć je na Cvetnom trgu otvorila „Dramu“!..Da skratimo, nije bilo nikakvog skandala - naprotiv! Denserka je bila specijalni gost na privatnoj žurki povodom otvaranja novog...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.