30 minuta sa prof. dr Živićem

Izvor: Aleksinac.net, 02.Mar.2015, 20:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

30 minuta sa prof. dr Živićem

Razgovarali smo sa "državnim činovnikom" koga su u samo 30 dana smenili čak 2 puta.

Prvo sa mesta predsednika UO Specijalne bolnice u Soko banji, a drugi put sa mesta pomoćnika direktora niškog Kliničkog centra. Na primeru prof. dr Saše Živića srpsko zdravstvo je pokazalo da im stručan i priznat čovek u sistemu zdravstva predstavlja teret, i to samo zato što ukazuje na vidljive probleme u sistemu, i zato što je o tim problemima rad da govori javno. Upravo su >> Pročitaj celu vest na sajtu Aleksinac.net << ga u sredstvima javnog informisanja i smenili sa mesta pomoćnika direktora KC Niš. To je prvi slučaj u istoriji srpske države da jedan direktor svog najbližeg saradnika smenjuje u toku jedne TV emisije.

U intervjuu možete čuti da je ministar Lončar najzauzetiji ministar, pa ni tri meseca aktivne potrage za njim, nije moguće da se do njega dođe i dobije odgovor na zvanično pitanje. Profesor Živić je 20 puta pisao i premijeru Vučiću, ali izgleda da je to mali nivo upornosti da bi jedan univerzitetski profesor došao do odgovora od premijera Aleksandra Vučića.

Emisija traje 30 minuta. Poslušajte.

Nastavak na Aleksinac.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

30 minuta sa prof. dr Živićem

Izvor: JuznaSrbija.info, 02.Mar.2015

Razgovarali smo sa "državnim činovnikom" koga su u samo 30 dana smenili čak 2 puta...Prvo sa mesta predsednika UO Specijalne bolnice u Soko banji, a drugi put sa mesta pomoćnika direktora niškog Kliničkog centra. Na primeru prof. dr Saše Živića srpsko zdravstvo je pokazalo da imA stručan i...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Aleksinac.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Aleksinac.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.