Goca Tržan: Nemam vremena za venčanje!

Izvor: Story, 16.Apr.2014, 18:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Goca Tržan: Nemam vremena za venčanje!

Iako je u poslednje vreme aktuelna priča o njenom skorom venčanju, pevačica Goca Tržan zbog brojnih poslovnih obaveza, i ne stiže da se bavi planovima u vezi svog emotivnog života.

Goca Tržan, foto: Story press

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Goca Tržan: Nemam vremena za brak, karijera mi je na prvom mestu

Izvor: Svet plus, 16.Apr.2014

Pevačica Goca Tržan je izjavila da iako je verena za Rašu Novakovića ne planira skoro venčanje, jer joj je karijera na prvom mestu, pa ne stiže da se bavi svojim emotivnim životom.

Nastavak na Svet plus...

Goca Tržan snimila novi spot

Izvor: Prva.rs, 17.Apr.2014, 14:20

Ni crni čipkasti kombinezon, nije pomogao Goci Tržan da bude glavna zvezda svog novog spota za pesmu "Gluve usne". Sva pažnja bila je usmerena na njenog verenika Rašu, što se pevačici nije nimalo dopalo. .."Ja sam rekla reditelju da se ne šali šalom da se zna ko je zvezda ovog spota.", objasnila...

Nastavak na Prva.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.