Izvor: Scandal.rs, 27.Maj.2016, 10:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žurka na Farmi: Crni provocirao Mikija, pa završio sa dve farmerke u krevetu, Žika se latio mikrofona, zamalo tuča! (video)

Sinoćna žurka na Farmi protekla je, kao i uvek, u pesmi, svađi i poljupcima. Kada je Katarina Grujić zapevala svi su živnuli i počeli da igraju.

Kako je sama rekla, prvu pesmu je otpevala po želji Milana Đorđevića Crnog i naglasila da je upućena Mikiju Mećavi.

U pitanju je bila njena pesma “Đubre”, a kada je Miki čuo refren – “jedno đubre obično sve do zvezda dizala” >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << nasmejao se i pokazao mu srednji prst.

Maja Milošević ponovo je pokazala svoje umeće u trbušnom plesu, a ovog puta oči sa nje nije skidao Miki Mećava, koji joj je sa svojim timpanima prišao i davao joj ritam.

U jednom trenutku mikrofona se latio i Žika Đorđević iz grupe “Viva Romana” i zapevao “Sve još miriše na nju” od Parnog Valjka.

Pogledajte kako je razgalio farmere.

Još jedna zanimljiva stvar se desila na imanju, a to je da je Saška Karan rešila da savetuje Filipa Đukića.

Ona je njemu u garderobi zahvalila na komplimentu, a on joj je rekao da bi baš voleo da ima majku kao što je ona, jer je toliko opuštena.

“Hvala ti, druže moj. Samo, znaš šta ti zameram. Ali dobro”, rekla mu je Saška i dodala savet:

“Je*i, je*i, vreme ne gubi!”

Ne sumnjamo da će je Filip poslušati.

A da ne bude da sinoć nije bilo nikakve krevet-akcija pobrinuo se Crni, koji je završio sa dve devojke među pokrivačima.

Ceca Jovanović se mazila sa njim, a onda im se pridružila i Dušica Grabović, koja je legla na njegovo drugo rame.

Veče, naravno, nije moglo da protekne bez sukoba, a umalo je došlo i do tuče. Naime, Nemanja MCN se uvredio kada ga je Nikola Lakić sprečio da uzme parče mesa koje on hteo da ostavi sebi za sutra.

“Pi*kice jedna, je l te nije sramota?”, rekao mu je Nikola, koji je posle nekoliko minuta došao do njega i počeo da mu se unosi u lice vređajući ga.

Goga Aleksić se nije odvajala od njih za slučaj da dođe do fizičkog nasilja, iako su je oni gurali od sebe.

“Šta je, pi*ko mlekarska! Sakrio si se iza kravice!”, vikao je reper na Nikolu.

“Ti si mali čovek, a ja sam za tebe gromada. Nisam ti ja neko na koga možeš da se istresaš. Samo laj”, odvratio je Nikola.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

(VIDEO) CRNI PROVOCIRA: Preko Kaće Grujić poslao posebnu poruku Mikiju Mećavi

Izvor: Kurir, 27.Maj.2016

...Prvu pesmu je otpevala, kako je sama rekla, po želji Milana Đorđevića Crnog i naglasila da je upućena Mikiju Mećavi..On je od nje tražio da mu peva svoju pesmu “Đubre”, a kada je Miki čuo reči refrena, “jedno đubre obično sve do zvezda dizala”, samo se nasmejao i pokazao mu srednji...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.