Strava i užas kod Sombora: Ubijen biznismen, nepokretna žena i njena ćerka teško ranjena

Izvor: Telegraf.rs, 27.Apr.2017, 22:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Strava i užas kod Sombora: Ubijen biznismen, nepokretna žena i njena ćerka teško ranjena

Robert Holo, vlasnik Nukleus farme svinja "Hollofarm" i fabrike za proizvodnju biogoriva u Doroslovu, ubijen je večeras pokušavajući da pomogne komšijama koje je napao provalnik.

Robertov sin Roland priča da su komšije obavestile njegovog oca da se čuje neka vika u susednoj kući, gde živi jedna slabo pokretna žena sa ćerkom.

- Moj otac je bivši policajac i odmah je otišao tamo da vidi šta se dešava. Čim je otvorio vrata, provalnik je pucao u njega – >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << dva puta u srce i jednom u ruku. Tata je umro na licu mesta, a provalnik je ubio i nepokretnu komšinicu i pucao na njenu ćerku koja je ranjena prevežena u bolnicu – objašnjava za Blic Roland.

Dodaje da je policija trenutno u potrazi za ubicom i da znaju ko je učinio taj zločin.

- Moj otac je bio policajac 25 godina i prošao je sva krizna područja. Od Krajine do Kosova. A sada su ga ubili praktično na kućnom pragu – neutešno nam priča Roland.

Podsetimo, Robert Holo bio je jedno vreme predsednik, a sada je član Saveta Mesne zajednice Doroslovo.

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Farma

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PREOKRET U KRVAVOM MASAKRU KOD SOMBORA, UBICA NIJE LOPOV: Došao je biciklom, naoružan uleteo u kuću i počeo da ubija! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 28.Apr.2017, 14:22

Novinari portala Telegraf.rs uputili su se u malo vojvođansko selo Doroslovo u blizini Sombora, tragom informacije o stravičnom ubistvu kasno sinoć, kada je ubijen Robert Holo (61), pokušavajući da pomogne nepokretnoj komšinici Rožiki Štampfer, iz čije kuće se začula buka...Čim je otvorio...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.